ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

ایجاد یک حساب کاربری

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده ضروری است.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *

نگارستان

روان شناسی مدیریت اختلافات خانوادگی

اختلافات خانوادگی

روانشناسی ازدواج

فرض محالیست که ادعا کنیم ما هیچگاه مشکلی با همسرمان نداشته ایم البته بستگی دارد که مشکل را چطور تعریف کنیم ولی منظور ما  از مشکل ، معنای عام آن است و از یک درگیری لفظی  تا متارکه را شامل میشود ولی همین درگیریهای لفظی هم اگر مدیریت نشود ممکن است با کمک عوامل دیگر ، همچون جرقه ای به جان خرمن زندگیمان بیفتد و اساس و بنیان یک زندگی را ویران کند و حالت بد ماجرا اینست که اگر منجر به ویرانی نیز نشود دیوارهای اعتماد را فرو ریخته و حرمتها نیز شکسته شده است و ترمیم این قضیه ، نه غیرممکن  ولیکن بسیار سخت است و گاهی اوقات اختلافات آن قدر بالا می گیرد که تصور می شود برای نجات یک رابطه نمی توان کاری کرد. اما کارشناسان می گویند که حل مشکلات ارتباطی کار چندان دشواری نیست و قطعا بکار بردن توصیه های زیر ، در بهبود روابط کمک شایانی را خواهد کرد.

وقتی درگیر یک مشاجره جدی با همسرتان هستید، احساساتتان را کنار بگذارید. وقتی عصبی هستید نمی توانید منطقی باشید اگر نمی توانید احساساتتان را کنترل کنید بهتر است از ادامه گفت و گو صرف نظر کنید. زیرا ممکن است کلمات و جملات غیر منطقی به زبان آورید که مشکل ساز شود، بنابراین بلافاصله صحبت خود را قطع کنید و پس از این که آرام گرفتید. در شرایط ایده آل گفت و گو را از سر بگیرید.

یادتان باشد وقتی مشاجره می کنید به دنبال این نباشید که حق با چه کسی است. اگر بخواهید همسرتان را مقصر جلوه دهید، راهی برای حل مشکل پیدا نخواهید کرد. ممکن است در ابتدا با مقصر جلوه دادن او خیالتان آسوده شود اما به طور اساسی به حل مشکل نپرداخته اید.

به دنبال سازش باشید و آن چه به نفع هر دوی شماست. هرگز تصور نکنید چیزی غیر از انصاف و برابری می تواند هر دوی شما را راضی کند. هر آن چه شما انجام می دهید باید دو طرفه و به مصلحت خانواده باشد.

متواضع باشید و سعی نکنید همسرتان را سرزنش کنید. اگر احساسات به خوبی ابراز شود هر یک از زوج ها که موضع خصمانه ای گرفته باشد، راحت تر با مشکل خود کنار خواهد آمد.

گاهی لازم است برای به توافق نرسیدن با هم توافق کنید! گاهی لازم نیست صد در صد موافق هم باشید. اگر بدون حصول نتیجه موضوع را کنار نگذارید، ممکن است دچار دردسرهای بعدی شوید. بنابراین در پایان یک بحث طولانی بگویید که به دیدگاه طرف مقابل احترام می گذارید.

همواره مباحث جدی را در خلوت مطرح کنید اگر بچه دارید یادتان باشد که طرح موضوعات اختلاف برانگیز درمقابل آن ها به حس بی اعتمادی و ناایمنی آن ها منجر می شود. بنابراین در خلوت و با صدایی آهسته با هم صحبت کنید.

قبل از تصمیم گیری برای حل یک مشکل مطمئن شوید که همه گزینه ها را مدنظر قرار داده اید. به نتیجه رساندن یک موضوع اختلاف برانگیز و پیدا کردن راه حلی که سریع و در عین حال نتیجه بخش باشد، به همکاری و همفکری نیاز دارد. اگر این کار را درست انجام دهید، می توانید اختلافات را در طول زمان کنار بگذارید.

برای قضاوت کردن عجله نکنید. ممکن است بلافاصله نتوانید راه حل مناسبی پیدا کنید بنابراین آرام بگیرید و سعی کنید بخوابید.

مطمئن باشید همیشه برای جلب رضایت هر دوی شما راه حلی وجود دارد.ازجملات و افعال منفی استفاده نکنید و سعی کنید خوش بین باشید.

ممکن است در ابتدا همه چیز را صد درصدی بخواهید اما در زندگی مشترک گذشت و ایثار گاهی به نتایج بسیار مطلوب تری می انجامد که در طول زمان حاصل می شود.